Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držala ih u drvenoj kutiji
Povratak na članak

Ženu zaustavili u zračnoj luci, nisu mogli vjerovati što je nosila u prtljazi

U zračnoj luci u Münchenu žena je među prtljagom nosila ljudske kosti, no ispostavilo se da je to u skladu s njemačkim zakonima pa je nastavila putovanje

Komentari 6

Avatar roker
roker
20:25 06.08.2020.

Jedino zastrašujuće ovdje je vaš pristup normalnim, zakonitim i ljudskim stvarima

VL
ZM
zeljko markic
12:24 06.08.2020.

Ljudsku tragediju, smrt supruga, nešto što je obiteljska stvar, razvlačiti ovako preko portala... kada su novinari izgubili dostojanstvo i razum da razluče bitno od nebitnog?

VL
TU
turbolet
14:49 06.08.2020.

Koliko moraš biti bolestan da radiš priču samo da nešto napišeš, i tim riječima. A sve po zakonu

VL
KO
Kozlin
11:43 06.08.2020.

Da su ovo prekodunavci znali ko zna di bi kosti nasih branitelja i civila sada bile . I ovako se za dosta njih ne zna , makar se nadamo da su u nasoj zemlji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.