Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedan gotovo 10.000 eura

Žena u zračnoj luci u Njemačkoj ukrala skupocjeni sat pa se ukrcala na let za BiH

Avion ilustracija
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL/Ilustracija
1/3
22.05.2023.
u 23:57

Službenici granične policije kontaktirali su zračnu luku u Tuzli te od tamošnjih službenika zatražili pomoć

U zračnoj luci u njemačkom gradu Memmingenu, u petak se dogodila krađa skupocjenog sata. Muškarac (67) ostao je bez Rolexa vrijednog gotovo 10.000 eura kada ga je skinuo i odložio tijekom sigurnosne provjere. Nakon završetka provjere, otkrio je da mu je sat ukraden te prijavio krađu. 

Prema policijskom izvješću, službenici su pregledali video materijal te zatekli zatekli nepoznatu žensku osobu koja je iz kutije izvadila sat. Uskoro su utvrdili da se žena ukrcala na let za BiH te bila na putu za Tuzlu. Službenici granične policije kontaktirali su zračnu luku u Tuzli te od tamošnjih službenika zatražili pomoć, prenosi Fenix magazin

VEZANI ČLANCI:

Odmah nakon što je sletjela u Tuzlu, žena je uhićena te je otkriveno kako je ukradeni sat bio kod nje. Policija je oduzela Rolex te ga poslala pravom vlasniku.

VIDEO Sramotno ponašanje ispred trogirskog Doma zdravlja: Hitna čekala 8 minuta da se makne parkirano vozilo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije