Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA HRABRE!

Ugledala je prašinu u sobi, a ona se pretvorila u najgoru noćnu moru

Pauci
Foto: Twitter
03.09.2017.
u 11:13

Čišćenje može imati terapeutski učinak, no ponekad se neočišćeni dijelovi pretvore u noćnu moru!

Čišćenje može imati terapeutski učinak, no ponekad se neočišćeni dijelovi pretvore u noćnu moru!

Upravo se to dogodilo 19-godišnjoj studentici Lydiji koja je smatrala kako se u kutku njene sobe uhvatilo 'samo malo prašine'.

Ipak, pobliže pogledavši, Lydia je ugledala golemu mamu-pauka i njenu djecu. Šokiravši se, brzo je podijelila fotografiju na Twitteru i obznanila kako je horor obitelj nestala u bespućima wc-a. Naravno, u pomoć je pozvala svog oca.

Foto: Twitter

Jednako šokirani Twitteraši zapitali su se kako je mogla spavati u sobi punoj paukova i predložili joj da ipak malo češće pospremi sobu. 

Komentara 8

Avatar crv od porculana
crv od porculana
15:19 03.09.2017.

žensko al si vrijedna, ima da se usreći onaj tko te uzme za ženu

DU
Deleted user
12:44 03.09.2017.

Gdje se to desilo? Kada? I stvarno grozno izgleda kada ih poslikađ iz bližega. A možda su samo obični mali pauci koji ne love ljude u svoje mreše i ne jedu ih.

IL
ilijan
08:57 04.09.2017.

Mogla je i mene pozvat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije