Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

Željana Zovko: Ulazak u parlament otvara za BiH nove mogućnosti

Uz bogatu diplomatsku i političku karijeru zaslužna je što je Stari most iz njezina rodnoga grada upisan na listu svjetske baštine UNESCO-a

Komentari 8

PI
pinkec
16:38 23.12.2016.

Željana, želimo Ti veseo Božić, te puno uspjeha, sreće i Božjeg blagoslova u Novoj 2017, kao i svim nastupajućim godinama! Samo naprijed!

VL
ĆA
ćaćaća
10:55 23.12.2016.

bosanskim političarima ona ne paše jer će otvarati puno pitanja u vezi politike sarajeva prema hrvatima bih..a ta pitanja im zagorčavaju približavanje eu..to njih svrbi..

VL
DA
daniloobradoviic
10:25 23.12.2016.

BIH je u raljama nacionalizma ,iz tog mraka ne nazire se kraj .Svaki pokusaj upristojenja te drzave nailazi na velik otpor prije svega nacionalistickih vodja po etnickom kljucu .Potrebna je sveobuhvatna pomoc prije svega Europe ,kojoj ne ide u prilogog da BIH destabilizira regiju .

VL
DA
daniloobradoviic
10:52 23.12.2016.

Bi H je jedina drzava gdje polovica stanovnistva je ne dozivljava kao svoju domovinu ,kakav apsurd .Zivis u BIH a sanjas Hrvatsku ili ti Srbiju .Funkcioniranje te drzave zasniva se iskljucivo na nacionalnoj retorici .Gradjanstvo nije i nemoze preskocit osnovnini stupanj razmisljanja .Blokiranje razuma ne daje zapravo racionalno razmisljanje i donosenja odluka u sveopstem interesu gradjana .

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
07:00 23.12.2016.

Ova gospodja gubi vrijeme, cudime da hrvatski politicari su tako kratkovidni da nevide dalje of nosa. RS kao I Srbija nikad nece uci u EU jer za njih je majka Rusija mnogo blize.

VL
Avatar MarkoNBB
MarkoNBB
14:47 23.12.2016.

Gospođa bi trebala znati da je u parlamenutu kako bi predstavljala Republiku Hrvatsku.

VL
AV
AVIM
08:45 31.12.2016.

Ta zena koju Drzavu ce zastupati kada ni sama nezna kome pripada,Hrvatskoj ili Bosanska katolkinja sto je ona?

VL
DU
Deleted user
11:44 23.12.2016.

Karamarko je baš super podvalio glasačima HDZ stavivši na listu BiH diplomatkinju. Pa sad umjesto da Hrvatska ima u EU 11 paralamentaraca koji se trebaju boriti za Hrvatsku (a problema ima preko glave), jedno smo mjesto dali BiH da bi Zovko tamo agitirala za zemlju koja nije član EU i svjetlosne je godine udaljena od iste. Bravo HDZ! Bravo Plenkoviću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.