Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Bienenfeld:
Povratak na članak

'Želim Europsku agenciju za promociju turizma u Hrvatskoj'

Da uđe u Europarlament Martini Bienenfeld bi, kaže, u fokusu bili i jačanje pozicija žena u društvu te važnost obrazovanja i omogućavanje boljih životnih uvjeta kako bi mladi ostali u Hrvatskoj

Komentari 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
04:59 24.05.2019.

Dobro zbori drugarica, da sam u mogućnosti ja bi drugaricu prvi podupro u nastojanju te njezine ideje o jačanju pozicije u društvu te važnosti i omogućavanja boljih životnih uvjeta i tako tih općenitih stvari kako socijalnih tako i tjelesnih potrebareba potebnih svakom normalnom čovjeku a ne samo njima.

VL
SA
samoborka
12:09 24.05.2019.

Lutko,Zagreb ti je prljav kao cucavci za vrijeme Juge. Uzalud ti turisticke promocije sa svim tim smecem na sve strane, pretrpanim kontejnerima, derutnim proceljima, razbijenim zapustenim izlozima propalih ducana, grafitima, sramotno ruznim zeljeznickim i autobusnim kolodvorima (divan prvi susret turista sa Zg) itd..itd..Tko jednom dodje, ne vraca se.

VL
Avatar bokolo
bokolo
01:26 24.05.2019.

Junkera trebas da prodas Jadransko more?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.