Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Zelena lista dala podršku Miroslavu Škori

Zelena lista
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.10.2019.
u 10:33

Na sjednici predsjedništva jednoglasno su podržali Škoru kao kandidata za predsjednika, kaže predsjednik Zelene liste Nenad Matić , jer Škoro osjeća zelene politike te im je obećao predstaviti ih u kampanji i provoditi ih kao predsjednik

Zelena lista najavila je danas da će na predstojećim predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru jer vjeruju da će on biti "zeleni" predsjednik. "U Hrvatskoj je došlo vrijeme da se kaže dosta SDP-u i HDZ-u. Ovo je treća opcija, koja može pobijediti na izborima i može promijeniti Hrvatsku, ali ono što je najvažnije, da je može zazeleniti", rekao je predsjednik Zelene liste Nenad Matić na konferenciji za novinare.

Na sjednici predsjedništva jednoglasno su podržali Škoru kao kandidata za predsjednika, kaže Matić, jer Škoro osjeća zelene politike te im je obećao predstaviti ih u kampanji i provoditi ih kao predsjednik.

Zelene politike u cijelom svijetu i Europskoj uniji dolaze sve više do izražaja i u fokus javnosti, a takve stranke imaju sve veći utjecaj i rezultate. "Mislimo da je i u Hrvatskoj došlo vrijeme da te teme dođu u fokus javnosti i da budu dostojno prezentirane na političkoj sceni", rekao je Matić.

Naglasio je kako se Škori sviđa njihova teorija da se nacionalni interesi više ne brane puškom nego čuvanjem okoliša. Matić kaže da se za zelene govori da su lijevo, ali zelena politika u biti izvire iz demokršćanstva.

"Kada je po Bibliji stvarana zemlja, pet dana je Bog stvarao zemlju, a jedan dan čovjeka. Ako vjerujete i ako ste kršćanin, onda ćete sigurno čuvati ono što je rađeno pet dana. Jedan od većih oblika vjere je da čuvate svoj okoliš i doprinosite da živimo u lijepoj i zdravoj Hrvatskoj", zaključio je Matić.

Video: Škoro zapjevao u vinogradu

Komentara 8

IV
IvoDivo
15:27 04.10.2019.

Jesu li to oni što se pasu ? Takvih je sve manje, a sve više su u boxevima

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:23 04.10.2019.

Plave su zrele, a crvene su jos zelene.

CR
cromak
16:09 04.10.2019.

Vrijeme je da svi postanemo zdravi izeleni!!!!!!!! a i mudri i pametni. Skoro nam daje nadu da zdravo razmisljamo, a ne kao (HDZ-SDP)= Udbasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije