Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRAST
Povratak na članak

Zekanović: Pupovac se treba očitovati o govoru mržnje

Saborski zastupnik istaknuo je kako podržava sankcioniranje svakog govora mržnje ali da hrvatske institucije imaju dvostruka mjerila

Komentari 16

Avatar anti_komunist
anti_komunist
20:44 11.01.2019.

chedosi su nesto jako aktivni......valjda predosjecaju da su im to zadnji trzaji....

VL
RE
reborn
16:05 11.01.2019.

Zekanović je u pravu - hrvatsko sudstvo ima dvostruka mjerila. Bez obzira što tako ne bi smjelo biti, činjenica je da pred hrvatskim zakonom nisu svi jednaki. Paradoksalno, upravo se desnica bori da svi budu pred zakonom jednaki, dok ljevica (kojoj bi takva uloga bila primjerenija) je u stvari zaštitnik svih onih koji žele za sebe "poseban tretman" (čitaj - privilegije).

VL
DU
Deleted user
16:29 11.01.2019.

Vidio sam fotku iz tih četničkih Novosti.... snimili su postavljanje spomenika dr Franji Tuđmanu upravo na način da izgleda da je Franjo obješen na vješalima... uz to naravno ide i prigodan uvredljiv tekst.... i onda kad im netko prigovori, ispadne ustaša... a koja je razlika kad neka budala napiše na zidu npr. Srbe na vr-be, i kad uredništvo Novosti slikovito objesi pok.predsjednika na vješala?

VL
Avatar mali322
mali322
15:53 11.01.2019.

A kakvu tek ti potvrdu trebaš donijeti moj Zekanoviću...pa ti si gori od bilo kojeg četnika!

VL
IV
IvanKapapulco
16:29 11.01.2019.

Miwslim da je Pupovac najveci siritelj govora mrznje i huskac nemira i netolerancije. Svojim glumackim nastupima unistava u samom pocetku svaki pokusaj priblizavanja i pomirenja ljudi u Hrvatskoj, sto je najtragicnije i sve to bude financirano novcem hrvatskih gradana. Nijee njemu stalo i mnogima njemu slicnim do pomirenja i suzivota, vec marljivo i dalje tjera svoj etnobiznis, od kojega dobro i bogato zivi, a na racun obmanjivane sirotinje.

VL
DU
Deleted user
16:33 11.01.2019.

PS- a koje je sankcije dobila ona članica sdp a koja je JAVNO na fejsu napisala da bi "protivnike istambulske konvencije pred zid i mitraljezom"?... neka iz Osijeka....još i profesorica u školi....

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:54 11.01.2019.

dzabe nama lajanje na chetnika pupovca i chetnicke novosti, nema tu pomoci sve dok na vlast ne dodje netko tko ce takvima zavrnuti pipu i maknuti ti ih na marginu gdje i pripadaju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.