Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika akcija
Povratak na članak

Zbog šverca duhanom, uhićena 21 osoba, šteta za proračun 7 milijuna kuna

Dovršeno je višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 23 osobe. Sumnjiči ih se i za zločinačko udruženje

Komentari 3

ZG
zgrio
16:45 03.06.2021.

U nedjelju idem u Dubravu na plac. Svi šverceri koje ja po viđenju već znam će i dalje biti tamo kao iza zadnje i predzadnje i ine akcije. Ovo gore je samo mazanje očiju.

VL
ĐU
Đueo
09:34 05.06.2021.

Zaradili( znači radili) 0.6 mil .a napravili štetu državnom proračunu 7 mil. Kako??? Financi hvatali švercera duhana,žandari prevali kazane za rakiju,lopovi i popovi oprostite svećenici,mada ne znam što je njima sveto,vodili politiku i bili država u državi... i onda jee propala kraljevina jugoslavia. Zašto ovi danas misle da će biti drugčije???

VL
VO
volimnju
19:35 03.06.2021.

šteta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.