Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 71-GODIŠNJAK

Uhićenje u Karlovcu zbog sumnje u spolno zlostavljanje maloljetnog djeteta

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
20.01.2022.
u 19:50

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dugogodišnjem karlovačkom sportskom djelatniku

U Karlovcu je danas tijekom prijepodneva u pratnji policije i sa rukama u lisicama, na razgovor kod suca istrage na Županijski sud u Karlovac, priveden 71-godišnji muškarac.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dugogodišnjem karlovačkom sportskom djelatniku, no detalji ovog slučaja nisu poznati niti išta o ovom događaju otkrivaju nadležne službe zbog težine optužbi na temelju kojih je muškaraca uhićen.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

- Skrećemo pažnju da se radi o kažnjivim radnjama iz domene kaznenopravne zaštite djece i obitelji te bi iznošenje detalja vezano uz postupanja, unatoč interesu javnosti, bilo suprotno zaštiti prava i dobrobiti djeteta, čiju privatnost smo dužni štititi i poduzimati mjere zaštite digniteta žrtve.  

Nadalje Vas izvješćujemo kako su policijski službenici PU karlovačke proveli kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Bludne radnje i Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od 15 godina te je danas predan pritvorskom nadzorniku - odgovorili su nam u PU karlovačkoj.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

Karlovačka javnost podijeljena je oko ovog slučaja. Neke od osoba s kojima smo razgovarali kazale su nam da su šokirane prijavom, da ga znaju kao vrhunskog sportaša zaslužnog za uspjehe mnogobrojnih mladih sportaša, te da ga ne mogu povezati sa ovakvim  sumnjama.

S druge, pak, strane, neki od sugovornika kažu nam da ih ova vijest nije pretjerano iznenadila jer da su se znale pojavljivati tijekom godina slične priče, te da je riječ o preteškoj prijavi da bi bila olako podnesena ukoliko u njoj nema istine. Ipak, svi su složni u tome da treba pričekati što će istraga pokazati.

Izvidi u ovom osjetljivom slučaju kako bi se rasvijetlili svi detalji ove optužnice još traju, a o svemu će se oglasiti i Županijsko državno odvjetništvo.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije