Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribina “Svako dijete treba oba roditelja”

Zbog razvoda godišnje 5000 djece ostaje bez oca

otac i dijete
Thinkstock
VL
Autor
Romana Kovačević
05.03.2016.
u 00:05

Cilj je povećati svijest o tome, zajednička roditeljska skrb najbolja je, rekla je Asenka Kramer iz Udruge Dijete-razvod na tribini “Svako dijete treba oba roditelja”.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
01:16 05.03.2016.

Mi tateki smo uvijek j.... stranka.

DU
Deleted user
09:54 05.03.2016.

Moja se nećakinja udala u jednom sjevernom talijanskom gradu. Ljubav pukla, brak se razveo. Jedno dijete. I to funkcionira ovako. Muž, koji bolje zarađuje doprinosi alimentacijom. Dijete pola mjeseca pripada ocu, pola majci. Dogovoreno je ovako, uz socijlane službe, :: otac ujutro ostavi dijete u vrtiću, majka ga navečer pokupi, drugo jutro ga ostavi, drugo veče ga otac pokupi, ako je petak dijete ostaje s tim roditeljum za vikend, itd. za praznike i go. Oni zadovoljni, dijete ima oba roditelja koji se o njemu brinu. I nema muljanja ni izbjegavanja.

IV
Ivanveliki
09:23 05.03.2016.

a samohranih očeva nema??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije