Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk u školama
Povratak na članak

'Zbog potplaćenosti i podcijenjenosti, svi bismo mogli štrajkati'

Sindikati su još jutros, uoči sutrašnjeg štrajka u osnovnim i srednjim školama te fakultetima, pozvali roditelje da, ako mogu, ne šalju djecu u školu, premda će ona koja dođu biti zbrinuta

Komentari 10

IN
inbox
22:34 24.09.2015.

potpuno podržavam profesore. stvarno su potplaćeni i potcijenjeni

VL
DU
Deleted user
00:10 25.09.2015.

Podržavam borbu sindikata svih djelatnosti za interese svojih članova ALI ne mjesec dana pred izbore kada im nitko ništa niti može niti hoće promijeniti u statusu. Trebali su ili štrajkati prije pola godine ili čekati novu vladu. Ovako sami sebi daju autogol.

VL
DU
Deleted user
17:33 24.09.2015.

onaj tko štrajk organizira mora i platiti one koji štrajkaju. pitam se od kuda sindikatu toliko novaca da plati štrajkaše????

VL
Avatar comparator
comparator
09:08 25.09.2015.

Niste potplaćeni nego slabo ili nedovoljno plačeni ,a potplaćuju vas roditelji za bolje ocjene svojoj djeci ! Potplatiti je sinonim za mito.

VL
FR
franeeee
20:45 24.09.2015.

kako to da nikada ne štrajka ocalinko predsjednik sindikata kako to da nikada uskok ne proceslja te sindikate i da udjes sa nekim proizvodom da se prodaje preko sindikata moraš debelo podmazati svakog glavesinu u sindikatu .svima trebaju bolje plaće ali brate ako nema onda nema .

VL
LA
LANA555
18:54 24.09.2015.

Ko ce mom djetetu platiti istrukcije ? Karamarko ? Ja svoje djete saljem u skolu a vi se sorajte kako znate.Vi iz sidikata kad dajete savjete da djecu ne pustamo u skolu .onda tecite roditelima ako zapne nesto da ce te Vi placat ISTRUKCIJE djeci. Nema frke nek mi djete cori doma a ne da se u 5 h ujutro dize zbog skole.Koja glupost.Nek djeca idu u skolu brzo ce polugodiste.Bogatuni nemoraju ici.

VL
LA
LANA555
20:07 24.09.2015.

Stvarno na sve ovu krizu izbjeglice sad nam trebaju i strajkovi.Dad Vi meni tecite kaj je to ? Totalno ludilo i bezobrazluk. Podrzavam ucitelje sve ok.al bas sada to mi nije jasno.Politika nista drugo izbori i to je to.Ako nijee to onda nije vrme bas sada.kad i ovako imamo guzvu izbjeglica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.