Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA S PROSLAVE

Zbog plesnih pokreta muškarci postali hit na društvenim mrežama: 'Najbolji video na internetu'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
25.05.2023.
u 18:18

Svojim nesvakidašnjim plesnim pokretima, među kojima je bilo i izvođenje sklekova, muškarci su animirali okupljene goste, ali i brojne korisnike društvenih mreža koji su pregledali ovaj video

Vjenčanja i druge proslave prilike su za opuštanje, barem nakratko zaboravljanje briga i problema te zabavu s obitelji i prijateljima. Mnogi takve trenutke žele što dulje pamtiti pa su na zabavama često upaljene kamere i fotoaparati. 

Tako je snimljen i jedan prizor koji se proširio na društvenim mrežama, a koji prikazuje dvojicu muškaraca kako plešu. S obzirom na to da je jedan od njih dvojice već skinuo košulju, dok je drugome ona raskopčana, može se pretpostaviti kako je zabava na kojoj su bili u tom trenutku već neko vrijeme trajala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vlad4__

Svojim nesvakidašnjim plesnim pokretima, među kojima je bilo i izvođenje sklekova, muškarci su animirali okupljene goste, ali i brojne korisnike društvenih mreža koji su pregledali ovaj video. 

"Zauvijek najbolji video na internetu", "To je performans", "Pustite ljude da uživaju", "Njima je najljepše", neki su od komentara na Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:37 25.05.2023.

jel to samo mene stid ovo gledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije