Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SMJENE NOGALA

Zbog optužbi za nadriliječništvo djelatnici Srebrnjaka organiziraju prosvjed

Boro Nogalo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
18.12.2019.
u 13:09

Takvu je odluku jednoglasno danas donijelo tamošnje Stručno vijeće, zaprepašteno optužbama i klevetama na račun bolnice, htijući izraziti protivljenje načinu na koji se odnosi  prema ovoj ustanovi.

U podne, u pauzi za ručak, zaposlenici Dječje bolnice Srebrnjak održat će sutra prosvjed u bolničkom dvorištu na Srebrnjaku, konsternirani optužbama za nadriliječništvo koje im je uputila gradonačelnikova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević. 

Takvu je odluku jednoglasno danas donijelo tamošnje Stručno vijeće, zaprepašteno optužbama i klevetama na račun bolnice, htijući izraziti protivljenje načinu na koji se odnosi  prema ovoj ustanovi. 

- Na nevjerojatan i ponižavajući način napadaju se europski standardi rada u našoj bolnici. Imamo zaposlene tri nutricionistice jer liječimo djecu s alergološkim problemima, s refluxom, debljinom, a to liječenje ne podrazumijeva samo lijekove već i neke prehrambene navike koje djeca trebaju usvojiti! Djecu ne liječi samo pedijatar nego multidiscipliniarni tim u kojem su i nutricionisti, prema europskim standardima. Konsternirani smo ovakvim optužbama  - kazao nam  je dr. Boro Nogalo.  

 

>> Pogledajte video: dr. Boro Nogalo se rasplakao pred kamerama

 

Komentara 2

LI
liliZG
13:30 18.12.2019.

moja djeca su alergičari i veći dio njihova života su proveli na srebrnjaku što u dnevnoj bolnici, što po odjelima,.... za ekipu koja tamo radi imam samo riječi hvale od sestara do liječnika, ..... ...nažalost stali su na žulj zagrebačkom šerifu, u pitanju je imovina i novac , pretpostavljam da se dr nogalo suprotstavio nekoj kriminalnoj radnji u nastanku i trebalo ga maknuti svim sredstvima...... na žalost , mogli bi trpjeti mali pacijenti jer ako odu svi ti vrsni liječnici zbog međuljudskih ne-odnosa onda je još jedna bolnica propala, ... nažalost...

Avatar southman
southman
13:44 18.12.2019.

Napisah neki dan da će Nogalo dospijeti do zatvora i dobih hrpu minusa ! A evo čovjek svakim danom sve bliže Remetincu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije