Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelovalo više vozila

Nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, promet prekinut na DC1

Prometna nesreća
Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
1/4
16.12.2019.
u 10:07

Promet je zatvoren u oba smjera od Kupljenovog do Bistre i odvija se obilazno.

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u 5.50 sati dogodila kod Zaprešića na državnoj cesti DC1 između Pojatnog i Kupljenova. Više vozila sudjelovalo je u nesreći.  

Kako navodi stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija, promet je zatvoren u oba smjera od Kupljenovog do Bistre i odvija se obilazno.

Obilazak je županijskom cestom Luka-Kupljenovo-Pojatno i obrnuto, upozoravaju u ponedjeljak ujutro  iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a mogući su i odroni. U Gorskom kotaru ponegdje ima magle.

Promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama.

Zbog zimskih uvjeta, promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama te motornim vozilima bez propisane zimske opreme na cestama Bjelopolje-Donji Lapac i Šušanj-Štirovača.

Kolona teretnih vozila pred naplatnom postajom Bregana u smjeru Slovenije duga je oko 2 kilometra.

U pomorskom prometu nema poteškoća. 

Video: Otac heroj: Spasio kćer kad je auto 'uletio' u trgovinu pa poginuo

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Mia0900
08:00 16.12.2019.

Dok se na toj cesti ne stave kamere, ovo ćemo čitati svaki dan. Cesta je prepuna nepreglednih zavoja, a pojedinci non stop pretiču preko pune linije. Policije tamo gotovo da i nema.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:33 16.12.2019.

Zagorci za volanom...

LI
liliZG
11:03 16.12.2019.

tzv. zagorska magistrala koja je odnijela nebrojno turskih života. taman bi na toj dionici zaspali , svojim kombijima punim žena i djece obično završili u kanalu...... varljiva je to cesta sa ludim zavojima gdje svi misli da ga mogu isfuratii u malo većoj brzini a onda ga zavoj počne vući na kontra stranu i to je to........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije