Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraživanja od dvije milijarde kuna
Povratak na članak

Zbog neisplaćenih prekovremenih raste broj liječničkih tužbi, neki ravnatelji ih kažnjavaju

Sporna odredba Kolektivnog ugovora i dalje je na snazi pa se prekovremeni sati i dalje obračunavaju na isti način. Uskoro bi trebali započeti pregovori o novom Granskom kolektivnom ugovoru

Komentari 1

Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:57 24.01.2019.

Liječnici koji imaju po 225 prekovremenih sati? Primjer je sisačka opća bolnica u kojoj liječnici rade više prekovremenih nego im je ukupni mjesečni fond sati. I najbolje u svemu tome da ih ne možete naći ni za vrijeme radnog vremena a o prekovremenima je uzaludno i pisati. Jednostavno lopovi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.