Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapošljavanje
Povratak na članak

Zavod ekspresno organizira tečajeve da smanji nezaposlenost

Zagrebački ured u srijedu je pozvao stotine nezaposlenih na sastanak, a već u petak počinju tečajevi.

Komentari 4

PO
podravacc
12:00 27.10.2011.

ja sam još prošle godine završio tečaj za zavarivača(u 6.mj 2010.) ,s obzirom da sam metalac po struci (kovinoljevač) i u ovih godinu i pol sa burze su mi ponudili samo četiri natječaja na koja se mogu javiti s obzirom da sam bez radnog iskustva na tome radnome mjestu,sa tri natječaja nisam dobio nikakav odgovor,a samo jednom su odgovorili da su primili nekog drugog,završeni tečaj ne znači da je posao osiguran već samo da imaš veće šanse za zaposlenje

VL
EQ
equinox
12:53 27.10.2011.

A ti tečajevi i nemaju smisla baš. Kad ionako poslodavci nisu spremni pripravnike uzeti i obučavati. Ako ne pripravnike bar neko \"stažiranje bez plaće\", ali ne to se sience fiction. S druge strane se i diplome raznih veleučilišta štancaju ka lude pa i diplome \"pravih\" fakulteta više ne vrijede ko nekad.

VL
ST
sttipe
13:47 27.10.2011.

kako oni troše naš novac!!!pa zašto nisu napisali kojem je političaru to palo na pamet??tečaj,nemožeš prikinit,duguješ 10 000 kuna,50 000 kuna,pa ovo je za psihijatriju!!!otimaju ti 80% davanja za zdravstvo ,i mirovinsko..zdravstveno,koje moraš dodatno još plaćati,i kad ga dodatno platiš,moraš sam kupovat lijekove,za lipi broj bolesti..samo nam kradu strašan novac pod krinkom hzzo-a..mirovinsko uzimaju 30-40 godina pa daju pokoji misec..uzeto ne vrate tvojoj djeci kad umreš..raspustimo državu uopće,plaćajmo prosvjetare i doktore iz djepa,a nek sudi ulica..bit će humanije i poštenije nego sada..

VL
ST
sttipe
13:50 27.10.2011.

oćemo kompletne financije na internet javno..imamo pravo znat di su nam kune,i ko za šta koliko NAŠIH kuna dobije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.