Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučila ga lekciju

Zauzeo joj parkirno mjesto, no požalio je istog trenutka kada je izišla iz automobila

Oksana Kosheleva
Foto: Screenshot YouTube
1/2
03.04.2017.
u 13:40

Oksana Kosheleva, dizačica utega koju još zovu najjačom ženom Sibira, pokazala je jednom muškarcu što se može dogoditi ako ste nepristojni u prometu

Da u prometu treba paziti na ponašanje, dokaz je i slučaj iz Rusije u kojem je glavnu ulogu imala 34-godišnja Oksana Kosheleva, dizačica utega koju još zovu najjačom ženom Sibira.

Na internetu se, naime, pojavila snimka Ruskinje koja je poludjela kada joj je ispred jednog trgovačkog centra u Irkutsku jedan vozač uzeo parkirano mjesto. Oksana ga je izvukla iz njegova automobila te ga odnijela do svoga auta gdje ga je prvo udarila, a onda ubacila u prtljažnik.

Muškarca je tako vozila nekoliko stotina metara da bi ga na kraju izbacila iz vozila.

Snimka je dospjela na internet jer su prijatelji muškarca snimali kako vozi, odnosno njegovo umijeće parkiranja te nisu računali da bi mogli snimiti video koji će pregledati stotine tisuća ljudi.

– Inače nisam ovakvo ratoborna u prometu, ali ovaj me stvarno naživcirao. Mislim, na parkiralištu smo trgovačkog centra. Djeca posvuda, a onda se počeo i raspravljati sa mnom – objasnila je lokalnoj televizijskoj postaji Oksana i dodala kako ga je samo htjela naučiti lekciju. 

>> Uhvatila muža u kafiću s drugom, no nije ostala dužna ni njemu, a ni ljubavnici

>> Zamalo tučnjava u Zagrebu, Tomas naljutio Srbe: 'Sramota! Hrvat htio poniziti Partizan!'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Drago2603
Drago2603
14:19 03.04.2017.

Koja namještaljka 😂😂😂😂😂

Avatar Papatest
Papatest
14:57 03.04.2017.

Trgovački centar u Irkutsku?Ha,ha,ha

DU
Deleted user
20:52 20.09.2017.

Oksana rodnaja ti molodjec! Tak nado s muzskim hamstvom! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije