Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porota presudila

Zastrašujući video: Gurnuo muškarca (91) pod vlak, spasio ga slučajni prolaznik

Pokušaj ubojstva - gurnuo ga pod vlak
Foto: Screenshot
06.10.2018.
u 12:50

Porota Old Baileyja proglasila je Crossleya (46) krivim po dvije točke za pokušaj ubojstva.

Paul Crossley gurnuo je Sira Roberta Malpasa s platforme Marble Arch. Ovog 91-godišnjeg industrijalca spasio je prolaznik, ali je ipak pretrpio lom zdjelice i ozljedu glave. 

Porota Old Baileyja proglasila je Crossleya (46) krivim po dvije točke za pokušaj ubojstva. Druga točka se odnosi na neuspješan pokušaj guranja drugog putnika, Tobiasa Frenchsa, na tračnice na Tottenham Court Road stanici 27. travnja.

Pogledajte video: Pokušao ga ubiti gurajući ga pod vlak

Sir Robert je promatrao suđenje iz javne galerije i moglo se vidjeti kako plače nakon što je porota otišla, prenosi BBC.

Malpasa je spasio prolaznik Riyad El Hussani koji je skočio s platforme da ga spasi, a to je učinio točno minutu prije sljedećeg vlaka. Crossley, kojem je dijagnosticirana paranoidna shizofrenija kada je imao 17 godina, bit će osuđen 9. studenoga nakon što pripreme psihijatrijski izvještaj.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:00 06.10.2018.

degutantno.

AA
aabbcc
18:21 06.10.2018.

Putnike ne bi trebalo ni pustati na perone prije dolaska vlaka i izlaska onih u vlaku.

DU
Deleted user
13:03 06.10.2018.

procito jos jucer u daily mailu. hebo te, moze li se ko posrat u britaniji a da vecernji to ne objavi. pa odje je 9 od 10 clanaka iz anglosaksonije. ko je vama urednik britanski ambassador ili od kad vas svabe odyebale vi nasli novog gazdu......good boy croat, now you may have biscuit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije