Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na visini od 300 metara

Zastrašujuća scena u središtu Londona: Muškarca snimili kako se penje po neboderu

The Shard
Foto: REUTERS
08.07.2019.
u 09:41

Muškarac je oko 6 sati snimljen gotovo pri vrhu zgrade visoke 300-tinjak metara s 95 katova, a koja se nalazi u središtu Londona

Stanovnike Londona šokirao je rano jutros muškarac koji se, bez ikakvih pomagala, penjao po neboderu The Shard, najvišoj zgradi u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Muškarac je oko 6 sati snimljen gotovo pri vrhu zgrade visoke 300-tinjak metara s 95 katova, a koja se nalazi u središtu Londona.

U zgradu je odmah pozvana policija koja je uspjela muškarca uvesti unutra te trenutačno razgovaraju s njim, piše Metro.

Svjedoci su s tla uspjeli snimiti zastrašujuću scenu kako se muškarac penje po zgradi.

– Tip je došao do vrha i sada u zgradi razgovara s policijom – napisao je na Twitteru muškarac po imenu David Kevin Williams koji je sve snimio.

Prema svjedocima, ispred zgrade nalaze se dva policijska automobila, dvoja vozila hitne pomoći i dron koji ga je snimao.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:51 08.07.2019.

OK, nek se penje, samo treba osigurati dolje na tlu da nitko ne stoji ispod u krugu od 20-ak metara. I naravno, to osiguranje, kao i izlazak policije treba naplatiti direktno od njega a ne od poreznih obveznika. A kada siđe, kaznena prijava protiv ugrožavanja života i imovine drugih. I sve 5.

LA
lajh1985
10:35 08.07.2019.

Da to nije onaj francuski spider men koji se penjao svugdje po svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije