Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Zašto stranka očeva EU danas podržava dolazak ekstremnih desničara i putinofila na vlast u Europi?

FILE PHOTO: Giorgia Meloni, leader of the far-right Brothers of Italy party, attends a rally in Milan
FLAVIO LO SCALZO/REUTERS
20.09.2022.
u 12:42

Rat je probudio i uspavane populiste. Neki su u njemu prepoznali priliku koja se ne smije propustiti

Komentara 19

DU
Deleted user
12:48 20.09.2022.

Pitanje je sta vi smatrate pod desnicom? Svakom mentalnom jugoslavenu u Hrvatskoj je onaj tko podrzava nacionalnu drzavu, onaj tko voli svoju zemlju, desnicar. Ako kojim slucajem zagovara obitelj kao temelj drustva, ako ide u crkvu....to je ekstremni desnicar.

PK
Posljednji Komšikanac
13:01 20.09.2022.

Zato što im je pun kufer ekstremnih ljevičara i bajdenofila.

Avatar Cantor
Cantor
12:57 20.09.2022.

Znači zeleni, crveni i ljubičasti nisu populisti? Populisti su valjda samo oni zlikavci koji govore ono što narod misli. Dok prosvijetljene elite znaju bolje da nam treba više rodnih ideologija, više zelenih fantazmagorija, više imigranata i više transrodnih i homo naprednih studija. I onda se čude da kako to da pozornost dobijaju oni koji govore protiv toga. Ah da, zaboravio sam to su desničari i populisti, tj. fuj fuj i na njih treba poslati naoružane odrede da ih nauče pravom značenju riječi sloboda i demokracija. Zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?