Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Zašto se Orban ljuti na Hrvatsku

29.11.2018.
u 00:00

USKOK već sedam godina istražuje 10 menadžera MOL-a

Hrvatska, parafrazirajmo mađarskog premijera Viktora Orbana, drži napunjeni pištolj prislonjen uz glavu Mađarske. Samo jedan potez – a on je u rukama Hrvatske – mogao bi nanijeti nemjerljivu štetu mađarskom gospodarstvu. Ili, kako je nedavno rekao sam Orban, “pokositi cijelu mađarsku gospodarsku elitu”.

U svakom trenu Hrvatska može “aktivirati” i nastaviti postupanje po kaznenim prijavama koje je Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) još 2011. podigla protiv 11 mađarskih gospodarstvenika iz vrha MOL-a, ali koji uz te funkcije obnašaju i druge u najvećim mađarskim i internacionalnim kompanijama, poput OTP banke, zbog burzovnih makinacija...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Tomislav Svetina: Iz Dinama sam morao otići zbog sukoba s Mamićem

>>Darovi katarskog Emira: Premijeru Antilopa, predsjednici ptica, a Pernaru skupi sat

>>Rast feminizma u kršćanstvu: Švicarke Biblijom traže put za emancipaciju

>>Povratak Miroslava Škore: Egzodus iz Slavonije je bijela kuga, sve nas rastužuje

 

Ključne riječi

Komentara 11

TT
TTjac
23:44 28.11.2018.

Eeee, to je bilo zlatno doba Ante Samodola. Ipak, takvi ljudi kod nas se zgaze, a onda posao odrađuju kojekavkvi borgovci vođeni ameničnim izdajnicima i pijandurama.

IG
Igggy
02:28 29.11.2018.

Koga briga zbog čega se lopina sa istoka ljuti?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:27 29.11.2018.

Ako jadna mala Hrvatska moze optuziti te Madjare onda su ti Madjari mozda nesto kriminalno ucinili? Pitanje je sada muda i sposobnosti da ispravimo nepravde nacinjene kriminalom i da vratimo situaciju sa INAom na pocetnu poziciju. A to bez nekihh miliardi dodatnog dobitka za MOL, da ne bude kao VW "Da prevarili smo vas svijesno ali sada mozete kupiti od nas garantirano cisto auto" na cemu VW zeli zbog svoje prevare jos zaradjivati nove milijarde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije