Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto je Todorića prijavio građanin Petrov?

Isticanjem da Božo Petrov prijavu nije podnio kao šef Sabora Most samo ističe problem s prijavom o nečemu što su svi čuli

Komentari 6

CO
coolman
12:24 01.04.2017.

Bravo Petrov! Znao sam da nas nećeš iznevjeriti!

VL
VE
verica2
10:09 01.04.2017.

Da se zbog toga što nema odgovora na pitanje je li poslovanje bilo uredno ili nije, tj. je li učinjeno kazneno djelo, desetljećima ne bi spekuliralo, ucjenjivalo, da se ne bi razvijale najnevjerojatnije teorije zavjere. Ako je u poslovanju Agrocoracora sve bilo u redu, gdje je problem? Čega se bilo tko ima bojati? Ako je bilo nezakonitosti, treba ih otkriti i kazniti odgovorne.

VL
ZH
zhecko
15:48 01.04.2017.

1. Zato, što mu je slava udarila o glavu i ne zna više šta će sa sobom! 2. Predizborno samoreklamiranje !

VL
AL
Alkana
09:55 01.04.2017.

Petrov je na nivou malog zbunjenog djeteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.