Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Zašto je Hrvat iz čista mira ubio mladu Britanku

Policija na mjestu ubojstva Jodie Chesney
Foto: Reuters/PIXSELL
12.03.2019.
u 19:15

Lani je na Otoku nasmrt izbodeno 37 mladih osoba. Ubojstvo Jodie Chesney (17), zbog kojeg je uhićen Hrvat Manuel Petrović, izazvalo je prosvjede

– Pokušavali smo zaustaviti krvarenje svim što nam se našlo pri ruci, oko nje se okupilo nas četvero, petero, svi smo skinuli jakne i kapute i stavljali ih na njezinu ranu, ali krv je probijala i kroz njih. Neka žena koja je čula naše povike dotrčala je u papučama iz svog stana s paketom kuhinjskih ubrusa, ubrzo se odnekud pojavio i čovjek s kutijom hitne pomoći. U tom trenutku djevojka je još bila živa, ali disala je jako usporeno. Oštrica noža kojim ju je napadač izbo doslovce joj je virila iz leđa, nismo ju se usudili vaditi, čekali smo hitnu i liječnike – riječi su kojima je jedan od svjedoka opisao trenutke koji su se odigravali u londonskom naselju Harold Hill nakon što je 20-godišnji Hrvat Manuel Petrović nožem izbo Britanku Jodie Chesney (17). 

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme: 

- Ankete dio specijalnog rata u političkoj borbi

- U EU 2017. rođeno samo pet miljuna djece

- Hoće li granica između dvije Irske vratiti IRA-u?

- Austrijanci ruše natječaj za pristupnu cestu Pelješkom mostu

Ključne riječi

Komentara 9

SV
svjetlucavi
02:03 13.03.2019.

Srbin s HR putovnicom.

BE
bezobrazna
07:02 13.03.2019.

Nije Hrvat nego Rom. To što ima hrv putovnicu ne znači da je Hrvat.

AR
Arger
09:19 13.03.2019.

Pa da ga j...š....niko nikog neubija iz cistog mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije