Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Geni kameni

Zaštitara prebili jer se s partnerom upucavao Paurevićevu prijatelju

'07.06.2010. ,Split,Hrvatska - U pucnjavi na Poljudu ozlijedjen Leo Paurevic zastitar koji lezi u bolnici, ozlijedjen je s tri metka u ruku Photo:Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/PIXSELL
19.10.2010.
u 11:17

Rajić je u sobu, koju je unajmio s partnerom, doveo B. Kneževića. On je zvao svoju ekipu koja je istukla Rajića

Splitski zaštitar Željko Rajić sobu u hotelu Lav, u kojoj je pronađen u subotu teško isprebijan, unajmio je u petak s Antom J., svojim homoseksualnim partnerom s kojim je u dvogodišnjoj vezi.

Razbjesnio ga jer je gay?!

Te su večeri zajedno izišli te se zabavljali opijajući se i drogirajući u društvu Branimira Kneževića. Sva su trojica na kraju večeri završila u unajmljenoj sobi u hotelu Lav, u kojoj je izbio sukob. Što je razlog svađe, pouzdano se ne zna, ali pretpostavlja se kako je Knežević ostao zatečen shvativši da su Rajić i njegov partner homoseksualci. Iznenađen, izišao je iz sobe te je pod utjecajem opijata i alkohola vikao kako će ga ubiti. Upomoć je mobitelom pozvao svoje prijatelje Paurevića, Stričevića, Tomasovića i Vujevića. Došli su, a potom je Rajić pronađen pretučen u hotelskoj sobi. Policija ga je pronašla poslije dojave da se u hotelu šeće naoružana osoba.

Počela su privođenja. Stričevića i boksača Marka Tomasovića policajci su ispitali i pustili bez kaznenih prijava. Tomasović je tvrdio kako ih je razdvajao.

Bivši policajac, a sada zaštitar, Leo Paurević, koji je bio nedostupan policiji od događaja u subotu, jučer se predao. Nešto prije 13 sati sam je došao u zgradu Policijske uprave.

Policija ga je kazneno prijavila za nanošenje teških tjelesnih ozljeda Željku Rajiću. Zbog istog djela kazneno su prijavljeni i Branimir Knežević te Vedran Vujević koji su se također poslije kratkotrajna bijega sami pojavili u policiji.

Ekipa u dvjema "akcijama"

Rasvjetljivanjem okolnosti Rajićeva premlaćivanja otpale su teorije, podgrijane Paurovićevim bijegom, kako je riječ o njegovoj privatnoj istrazi koju vodi otkako je na početku ljeta netko pucao na njega u automobilu i ranio ga s tri metka. Policija još nije otkrila počinitelja, a on je izjavio kako će ga sam pronaći.

Međutim, osim na pitanja o pretučenu Rajiću, Leo Paurević morat će odgovarati i na pitanja vezana za kaznenu prijavu zbog teškog ozljeđivanja Pere Šare, sina poznatoga splitskog ugostitelja Branimira. Policija je zbog fizičkog maltretiranja Pere Šare podnijela kaznene prijave za nasilničko ponašanje protiv Lea Paurevića i Vedrana Vujevića te Josipa Čubelića.

Vedran Vujević dobio je još jednu kaznenu prijavu, i to zbog pokušaja iznude koju je prijavio Božidar Šare. Naime, pošto su mu dva puta isprebijali sina, Vujević je nazvao Šaru i zatražio da im plati 6000 eura i podmiri štetu koju im je navodno nanio njegov sin Pero.

Komentara 20

MI
Milkica
23:57 19.10.2010.

Sve sam odlikaš do odlikaša.

MA
MagicSerb
00:23 20.10.2010.

Ovaj (tobčija) Rajić je čist Srbin a onaj furundžija je (naravno) Hrvat. Prosto sam iznenađen da postoji srpsko-hrvatska ljubav u Dalmaciji makar ona ulazila i kroz guzicu, hahahaa

PA
parabellum
21:33 19.10.2010.

policajac ... zastitar ... peder...bokser...hotel ... haha ... pulp fiction.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije