Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PILI SU MLIJEČNI SHAKE

Zaposlenik ih otrovao namjerno? Trojica policajaca iz Bronxa završila u bolnici

Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
16.06.2020.
u 09:38

Nakon što su policajci prebačeni u bolnicu njihovi kolege počeli su s pretraživanjem restorana i okolice ne bi li pronašli dokaze.

Trojica policajaca iz Bronxa završili su u bolnici nakon što su popili mliječni shake iz restorana brze hrane Shake Shack. Policija provodi istragu zbog sumnje da su policajci namjerno otrovani u petak navečer prilikom osiguranja mjesta prosvjeda.

New York Daily News javlja kako je troje zaposlenika Shake Shacka dovedeno u postaju na ispitivanje, no nije jasno je li netko od njih uhićen. Vjeruje se kako je netko od zaposlenika u mliječne shakove ubacio izbjeljivač i tako otrovao policajce. Oni su pak govorili kako im je čudan okus pića, a jedan od njih je primijetio i nekakvu vrstu nakupine u posudama. Jedan od policajaca je rekao i kako shake ima miris po izbjeljivaču.

Nakon što su policajci prebačeni u bolnicu njihovi kolege počeli su s pretraživanjem restorana i okolice ne bi li pronašli dokaze. Istražitelji su pronašli bocu tekućine za čišćenje koja se koristi za strojeve u restoranima. Iako policija u izvješću nigdje nije spominjala izbjeljivač, kolegama su poručili da budu oprezni prilikom konzumiranja hrane koju sami nisu pripremili.

Shake Shack oglasio se na Twitteru gdje su poručili da su 'užasnuti' izvještajem o 'ozlijeđenim policajcima' u njihovom restoranu na Manhattanu.

- Trenutno surađujemo s policijom u istrazi - poručili su na Twitteru.

Korisnicu društvenih mreža reagirali su na korištenje izraza 'ozlijeđeni' napominjući da bi se, ako je stvarno korišten izbjeljivač, trebalo govoriti o pokušaju ubojstva, javlja Daily Mail.

VIDEO Kćer ubijenog Georgea Floyda: “Moj tata je promijenio svijet!”

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:47 16.06.2020.

Jesu li trovači bijelci? Hoće li ovo pokrenuti masovne proteste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije