Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKE GODINE DRUGA DESTINACIJA
Povratak na članak

Proputovali pola svijeta: Zaposlenici TZ Medulin na račun poreznih obveznika posjetili Dubai

Objašnjenje ovog luksuznog izleta leži u ideji da se turistički znalci moraju pobliže upoznali i poistovjetili s nekim atraktivnim svjetskim odredištima, a ovo nije prvo daleko putovanje ove Turističke zajednice.

Komentari 10

ER
EroK
22:43 25.01.2020.

Ovo je sve izvrnuto naopako! Države, koje žele slati svoje turiste u druge zemlje, šalju osoblje svojih putničkih agencija kako bi se upoznali sa uslugama i paketima, naparavili što bolje ugovore kako bi mogli iste ponuditi svojim klijentima tj. hrvatskimtskim žiteljima za posjet tim zemljama. Oni koji žele dovesti turiste u Hrvatsku iz drugih zemalja, pozivaju turisticke agencije i osoblje iz turizma na trodnevne ili četverodnevne posjete Hrvatskoj i pokazuju sve što Hrvatska ima za ponuditi njihovim klijentima. Ovi, koliko vidim ne stvaraju nova tržista na našim poljima, već bezobrazno udovoljavaju svome hiru i to na trošak, tako već napaćenog i izcrpljenog naroda, naroda koji u velikoj većini, ne moze ni kraj krajem vezati. Ovo su tipični izdajnici i ugnjetaći Hrvatske, pored ovakvih, a mnogo ih je, baš nam i ne trebaju drugi neprijatelji. Oni grizu iz nutra. Je li to nenamjerno ili namjerno neznam, ali bojim se, meni postaje iz dana sve jasnije, ovaj tzv. naćin poslovanja (brodogradilišta, trgovine, bolnice, ... i td,) je učinkoviti dio borbe, nekih protiv svega sto je Hrvatsko. Pacovi na djelu! Dokle?

VL
KO
Kokoiduhovi
08:30 26.01.2020.

Da osnujemo ministarstvo: Za rasipanje novca, papke i kopita? Dvoje zaposlenih da bilježe svako rasipanje novca koje je izbilo u javnost i već bi se na tome vidjelo koliko pokradu i zamrače svi koji se love mogu dočepati

VL
Avatar Vjerodostojna
Vjerodostojna
20:18 25.01.2020.

Gamad uhljebnička - zašto u ovoj državi nema kaznene odgovornosti za neodgovorno trošenje navaca poreznih obveznika?

VL
LA
laurasarajan
11:21 26.01.2020.

Zašto ministar turizma dopušta takve stvari?

VL
Avatar Bell940
Bell940
20:33 25.01.2020.

Ništa posebno, putuju da nauče, to je OK, i kao nagrada za uspješno odrađenu sezonu. Problem je kaj nama toliki broj TZ ne treba ne treba nam ni ministarstvo turizma, pa kad nas opeljese za turističku taksu neka je i troše

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:30 25.01.2020.

bravo hsdpz!

VL
VE
Vecl45
20:05 25.01.2020.

Koja odvratna drzava. Ne govorim za zemlju, nego za drzavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.