Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zaplijenjeni numizmatički novac i umjetničke slike donirali Muzeju Slavonije

Klinički bolnički centar Osijek dobio je automobil BMW X5, KBC Split Volkswagen Golf iz 2012. godine, a Klinička bolnica "Merkur" Volkswagen Phaeton
09. ožujka 2015. u 15:21 2 komentara 269 prikaza
numizmatika
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Numizmatički novac i novčanice, umjetničke slike i nedovršene slike donirala je Carina Numizmatičkom odjelu Muzeja Slavonije Osijek. To je samo dio doniranih predmeta koje je Carina dodijelila nakon što ih je oduzela u carinskim prekršajima.

Oduzetu robu Carina je dodijelila u humanitarne svrhe.

Osim odjeće, obuće, namještaja, alata, bijele tehnike, građevinskog materijala, dječjih igračaka i drugih predmeta koje su donirali raznim domovima, udrugama, Crvenom križu i sl., Carina je donirala i skupocjene automobile hrvatskim bolnicama.

Klinički bolnički centar Osijek dobio je tako automobil BMW X5, KBC Split Volkswagen Golf iz 2012. godine, a Klinička bolnica "Merkur" Volkswagen Phaeton.

>> Mitrovićeva jahta plaćena 10 mil. eura, prodaje se za 10 mil. kuna

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • rikavac:

    trebalo je prvo obavijestit Sanadera o slikama i umjetninama mozda je covjek mogao sta kupit pa da se kolko bilo naplati ono sto je ukrao.

  • bajo2:

    u drugim zemljama se to prodaje na javnim licitacijama!mislim samo da se zna cist racun,a ne da nestaje roba kako ko hoce!