Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI INTERVENIRALI

Zapalio se kontejner kod osnovne škole u Zagrebu, nema ozlijeđenih

Zagreb: Požar u Plitvičkoj ulici
Slavko Midzor/PIXSELL
23.01.2022.
u 22:38

Kako se doznaje, kontejner koji se zapalio koriste građevinari koji rade na obnovi škole

Manji požar izbio je danas navečer na kontejneru iza osnovne škole Frane Krste Frankopana u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu, javlja 24 sata

Kako se doznaje, kontejner koji se zapalio koriste građevinari koji rade na obnovi škole. Nitko nije bio ozlijeđen u požaru. 

U spornom kontejneru nalazilo se materijala za održavanje poput boje koji su vatrogasci iznijeli van kontejnera te gasili zasebno, potvrđeno je to iz JVP-a Zagreb. Uklonili su i kamenu vunu te najlon na paletama s vanjske strane kontejnera kako se ne bi požar proširio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije