Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicija HDZ-HNS?

Zamjenik Anke Mrak-Taritaš poslao ozbiljnu poruku Ivanu Vrdoljaku

Anka Mrak-Taritaš i Ivan Vrdoljak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
02.06.2017.
u 19:25

- Na izborima u Zagrebu se natječe Anka Mrak-Taritaš i gradom će upravljati njezin tim. Vrdoljak je u Zagrebu 'nonentity' - napisao je Čepo.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika HNS-ove Anke Mrak-Taritaš, Dario Čepo, preko Twittera je poslao ozbiljnu poruku predsjedniku HNS-a Ivanu Vrdoljaku zbog mogućeg ulaska te stranke u vladajuću koaliciju na nacionalnoj razini s HDZ-om

Čepo je na svom profilu prvo prenio izjavu Mrak-Taritaš u kojoj je jasno kazala da će otići iz HNS-a, ako se dogodi koalicija s HDZ-om na nacionalnoj razini i upitao svoje pratitelje je li sada jasan stav kandidatkinje za gradonačelnicu. 

"Vrdoljak je u Zagrebu 'nonentity'"

Nakon što su mu napisali da je šteta kampanji i šansama da pobjedi Milana Bandića u drugom krugu za gradonačelnicu već počinjena samim spominjanjem moguće koalicije, Čepo je napisao da ne zna kako je šteta već počinjena. 

- Na izborima u Zagrebu se natječe Anka Mrak-Taritaš i gradom će upravljati njezin tim. Vrdoljak je u Zagrebu 'nonentity' - napisao je Čepo te tako poslao poruku predsjedniku HNS-a da neće imati nikakav utjecaj na politiku u Zagrebu, ako Mrak-Taritaš pobjedi u nedjelju. 

Kako bi još "pojačao" dojam, Čepo malo niže u razgovoru još jednom piše da će "Vrdoljak biti relevantan u Zagrebu, kao što sam ja relevantan u košarkaškoj reprezentaciji". A Čepo s košarkaškom reprezentacijom nema baš ništa...

 

 

Komentara 25

JA
jadrmatic
19:31 02.06.2017.

Nadam se da će se skoro pokrenuti projekt Zagreb na Savi, sva ova lopovska, neradnička jugoparazitska ekipa iz HNS-a bi bila idealna za malo tačkanja i lopatanja, s kulgom oko noge.

KO
komunikolog
19:59 02.06.2017.

Tko je Čepo??

DH
dalibor.hren
19:40 02.06.2017.

Stranka zvana 2% puca po šavovima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije