Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Zamjenici splitskog gradonačelnika u samoizolaciji: U gradskoj upravi ima više zaraženih

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
15.07.2020.
u 17:01

"Za sada naša gradska uprava ima ukupno tri osobe zaražene koronavirusom te još njih tridesetak u samoizolaciji, od čega je 17 komunalnih redara", rekla je Kristina Čuvalo.

Zamjenici splitskoga gradonačelnika Andre Krstulovića Opare Nino Vela i Jelena Hrgović od danas su preventivno u samoizolaciji, doznaje se od glasnogovornice Grada Kristine Čuvalo.

Kako je Kristina Čuvalo rekla za Hinu, dvoje zamjenika preventivno je u samoizolaciji nakon što su sinoć stigli nalazi za djelatnika gradske uprave koji je pozitivan na koronavirus, a s njima je bio na radnom sastanku. 

Dodala je da su se zamjenici Vela i Hrgović testirali i da bi njihovi nalazi ubrzo trebali biti gotovi, a dotad će biti u samoizolaciji.

"Za sada naša gradska uprava ima ukupno tri osobe zaražene koronavirusom te još njih tridesetak u samoizolaciji, od čega je 17 komunalnih redara", rekla je Kristina Čuvalo.

Komentara 3

BA
Barbasmora
17:58 15.07.2020.

U hrvatska skoro nema zarazenih Hercegovaca iz BiH i turista!

SA
sani1
17:45 15.07.2020.

E i? Zanima me hoće li se to uopće osjetiti na funkcioniranju gradske uprave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije