Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačni prijedlog
Povratak na članak

Vlada ublažila definiciju agresije u Zakonu o braniteljima

Umjesto “velikog broja” Srba, spominje se “dio srpskog pučanstva”, no u SDSS-u kažu da je riječ o stigmatizaciji srpske zajednice

Komentari 8

BA
bakulušić
12:13 24.11.2017.

Najbolja bi definicija bila da se radi o "Vlasima koji su u Hrvatskoj ostali nakon povlačenja Osmanlija i propasti Austro-Ugarske monarhije, potpomognutim srbijanskom i jugoslavenskom oružanom silom. Vlasi su htjeli zadržati teritorije koje su im Tursko carstvo i Austrija dodijelili kao svojim vazalima".

VL
BA
baegnian1
12:35 24.11.2017.

Još jedna kapitulacija i sramota. Još malo pa će se suditi svakom tko je sudjelovao u obrani Hrvatske nam domovine. SRAMOTA!!!

VL
BS
@bserver
14:26 24.11.2017.

Srbi nisu zadovoljni? A zašto bi trebali biti zadovoljni? Srbi su sami sebe prezentirali na najgori mogući način! Kao pomahnitale koljače, ubojice i silovatelje najslabijih a bijednike, pijance i kukavice u srazu s hrvatskom vojskom! To NIKAD neće izblijediti aa još će manje netko zaboraviti! Time je obilježen srpski puk u Hrvatskoj i nepravedno stigmatiziran i dio lojalnih Srba koji su se borili za svoju zemlju, Hrvatsku! Njihova sramota neće biti izbrisana a njihovo "nezadovoljstvo" je krajnje neukusno, deplasirano i nije prihvatljivo!

VL
SK
skypilot
11:51 30.11.2017.

Najtočnija definicija bi bila, najveći dio srpskog pučanstva je sudjelovalo u velikosrpskoj agresiji na RH, no ova anacionalna Vlada nema snage to izreći.

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:48 24.11.2017.

E koje HDZ-ove zavrzlame i idiotizma imali negdje napisano koliko se Srba borilo i koliko ih poginulo na strani Hrvatske vojske nemislim od broja 500 000 nego nekog realnog puno manjeg broja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.