Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO
Povratak na članak

Zaiskrilo između Grmoje i Spajića: 'Tada ste bili u Mostu i podupirali nas'

Korupcija u politici bila je tema večerašnje emisije Otvoreno

Komentari 3

ST
stefj
09:02 15.09.2021.

Ma nemaju nikakvog smisla te strategije, transparentnosti i veće kazne. Jedina borba protiv korupcije je smanjenje državnog i javnog aparata, uvođenje digitalnih tehnologija i sl... Korupciju nije iskorijenila niti jedna država, a korupcija se drži u normalnijim okvirima manjim uplitanjem države u tržište i većom konkurencijom. Više pravila, više zakona, automatski znači više birokracije, više politike i to je odmah više korupcije... Svako birokratsko pravilo, svako novo radno mjesto, svaki novi papir samo otvara još jedno polje za koruptivne radnje... Vidimo svi da zadnjih 20 godina idemo u suprotnom smjeru, da se "jača" državno i javno, zato nema niti nikakve nade da se situacija popravi, bit će samo još gore. Naročito jer su plaće u javnim strukturama više od onih u privatnom sektoru, a o utjecaju da ne govorimo...

VL
VA
valerijan
23:06 14.09.2021.

Bagra izdajnička koja dijeli narod, širi mržnju zbog kojih imamo razne slučajne, pupavce porfirije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.