Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARŠAVSKA
Povratak na članak

Zagrebačka policija žalit će se na presudu prosvjednicima

"Posebno ističemo da je policija u konkretnom slučaju primjenjivala policijske ovlasti isključivo s ciljem pružanja pomoći komunalnom redarstvu Grada Zagreba, a nikako radi sprečavanja održavanja javnog prosvjeda" - navodi se.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:42 06.03.2010.

Smatram da je MUP reagiro ok, jer niti jedan prosvijednik nije odtišao u postaju sa masnicama, ujedno je i bila činjenica da su narušavali javni red i mir (makar je to bio najavljeni prosvijed)... tako da je ovo cisti logican korak koji mup mora napraviti... a sada dali ce ga sud uvaziti to je druga stvar.

VL
HB
HRVI.BOGEC
16:35 06.03.2010.

POLICIJA SLUŽI JAČEMU A NE GRAĐANIMA I JEDNAKO JE JEL UŠAO U SUKOB SA PORTIROM IZ HOLDINGA ILI MINISTROM POLICIJE, ALI NIJE ISTO KAD SI U SUKOBU MOJE MALENKOSTI PA DA SAM TI KRIV NEZNAM KOLIKO-ONDA TI KAŽE IZVOLI TUŽI !!!!????

VL
MP
mparac3
20:48 06.03.2010.

Ako su prosvjednici oslobodjeni od kaznene odgovornosti zbog narusavanja javnog reda i mira, rijec je o sramotnoj i politickoj odluci. Pa sad isti delikventi mogu tuziti policiju - posto ih je \"bezrazlozno\" hapsila... Stop \"antifasizmu\" u Hrvatskoj !!!...

VL
VP
Valentina Prokić
12:40 06.03.2010.

Napisati i napraviti nije uvijek isto.

VL
DU
Deleted user
16:44 09.03.2010.

Tko se danas sjeća generala koji je napadao Varšav-sk-u? Specijalac je politički rečeno: kuhinsjka krpica za čišćenje svakolikih gadosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.