Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRI NA GRANICI
Povratak na članak

Zagovornici nezavisnosti Katalonije blokiraju promet između Španjolske i Francuske

Platforma “Demokratski tsunami” poziva stanovnike na prosvjede, a neki namjeravaju provesti ondje noć.

Komentari 2

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
00:59 12.11.2019.

Teško licemjerje hrvatske sluzbene politike, koja radi dodvoravanja EU ne zeli javno podrzati pravednu borbu Katalonaca za neovisnost. Katalonija je u Spanjolskoj u istom polozaju kao sto je Hrvatska bila u SFRJ. Imaju sva obiljezja drzavnosti, jezik, parlament... tradiciju... najbogatija su pokrajina u Spanjolskoj i sluzbeni Madrid ih iskoristava kao nekad Beograd nas. Trebali bismo ih javno i glasno podrzati, a ne sutjeti kao p...ice i govoriti kako je to unutarnji problem Spanjolske jer to tako odgovara EU mocnicima... Fuj, gamad licemjerna.... gdje biste danas bili da nas 1991. neke zemlje nisu podrzale mimo volje medjunarodnih institucija kao Njemacka i Austrija, da ne spominjem Vatikan. Gdje vam je integritet...? Tako se brzo zaboravlja vlastita proslost...? Jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.