Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi pravilnici
Povratak na članak

Zabrana noćnog lova na tartufe, uvodi se lovostaj na morske krastavce

Danas bi trebali biti objavljeni novi pravilnici o sakupljanju divljih zavičajnih vrsta i naknadi štete od zaštićenih životinja

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
09:23 21.11.2017.

u čijim šumama se 'beru', tj. kopaju tartufi? kolki se porez na to plaća, s obzirom na silne novce za koje se gljive prodaju? mi smo divlji zapad, teksas prije 200 godina, zadnja rupa na ovom svijetu, čak i afrikanci bolje čuvaju svoje šume od nas. mene jako nasmijala izjava jedne žene pred koji tjedan, koja je bubnula da zbog suše ove godine nije baš nešto ubrala tartufa, i da joj se skoro da ne isplati dražvi dva psa. ono, slika dva oronula psa u kavezu metar sa metar. zamislite brige naših seljaka, koji imaju par krava, imaju nesreću kod teljenja, pa ostanu i bez teleta, ponekad i bez krave, pa ne jauču kao ova 'poduzetnica'. dal ste vidjeli tartufare da poravnaju zemlju iz koje iskopaju tartuf? ja nakon njih po šumama sam vidio kao da je kazetna bomba pala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.