Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba pomoć
Povratak na članak

Za Reu se više nema tko brinuti, nakon šest godina ostala je bez svoje obitelji

Malena kujica šest godina živjela je u stanu, sad je u dvorištu i ne pronađe li se makar privremeni smještaj morat će u sklonište

Komentari 2

OS
osica
18:28 01.12.2017.

Nekako vjerujem da je Rea već našla novi dom. Ako nije, vi koji želite psića ne čekajte. Ja imam jednog takvog, iz azila je, ali je imao vlasnicu prije, koja se isto više nije mogla brinuti o njemu. Presretna samam što dijelimo dom već sedmu godinu. Došao je k meni "odškolovan", naučen na kućni red i prava je uživancija i sreća imati ga. Svaki dan mi zahvali na tome na bezbroj prekrasnih psećih načina. Gdje sam ja tu i on i sada je na tepihu do mojih nogu. Toliko malo traži a toliko puno bezgranične ljubavi daje. Požurite se dobri ljudi , Rea to zaslužuje. Biti ćete mi zahvalni na iskrenom ohrabrenju. Psi su zakon.

VL
Avatar pittbull
pittbull
04:38 02.12.2017.

Koji pogled! 😍Zar normalan covjek moze ostati ravnodusan na ovaj pogled. Sretno da nadje dobru obitelj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.