Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Za pokušaj ubojstva izvanbračne družice četiri godine zatvora

Milan Miličević
Ivica Galović/PIXSELL
06.10.2010.
u 13:52

Izbo ju je nožem dok je spavala, a potom je još htio ugušiti pokrivačem.

SLAVONSKI BROD - Na nepravomoćnu četverogodišnju zatvorsku kaznu na brodskome Županijskom sudu osuđen je Milan Miličević (48) iz Broda zbog pokušaja ubojstva nožem izvanbračne družice Dominike Ćizmić (54) 15. siječnja 2010. u njezinoj kući u prigradskom naselju Šestinac. Kada mu je rekla da će prekinuti petogodišnju izvanbračnu ljubavnu vezu, M. Miličević se, dok je D. Ćizmić spavala, ušuljao u kuću i nožem je ubo u trbuh te joj nanio višestruke porezotine po rukama i nogama, a potom joj glavu pritisnuo pokrivačem.

Misleći da ju je usmrtio, mirno se odvezao u svoj tri kilometra udaljen stan u središtu Broda gdje se nožem pokušao ubiti ubodom u trbuh. Na sreću, ozljede D. Ćizmić nisu bile smrtonosne, a i sam je na vrijeme spašen i nakon dvotjednog liječenja pušten iz bolnice. Sud nije prihvatio obranu optuženog da je to učinio u afektu s obzirom na to da je dolazeći u žrtvinu kuću sa sobom ponio nož u namjeri da je liši života, a zatim je mirno otišao u svoj stan.

Otegotna mu je okolnost što je žrtvi, nakon što ju je izbo, glavu pritiskao pokrivačem da bi je ugušio.

Komentara 4

LE
leptirica11
14:41 06.10.2010.

PREKRASNO,otegotna okolnost mu je što jo je glavu pritiskao... A olakšavajuća mu je okolnost što su mu suci naklonjeni,tako da će tek kad iziđe,za četiri godine!vjerovatno i manje moći nastaviti tamo gdje je stao... Mislim baš u jeku ovih afera,kad su tolike žene smaknute,suci sude,onako,da nam pokažu da se naroda ne srame,a BOGA ne boje. Samo da je u pitanju njihova kćer,pa da je samo čudom ostala živa,dali bi ih četiri godine zadovoljile... Ikona pravde,nek i dalje zadrži povez na očima,jer joj je bolje da ne vidi baš sve. Ako čuje ispašće joj ona vaga,dabogda pravo na glavu suca,koji presudom daju zeleno svjetlo daljnjim krvavim pirovima koji će tek uslijediti...

OB
-obrisani-
16:20 06.10.2010.

sprdačina od sudstva ,kazni fali jedinica ispred broja 4 ,valjda je to greška u prepisivanju

MM
Mladen Miletić
17:12 06.10.2010.

Koliko vrijedi jedan život kod suca koji nije podmičen kako je tek u protivnom ? Ako znamo da je red i običaj nakon bolje polovice provedene u zatvoru -sloboda.... Jeli je moguče podmiti nekoga i nakon izdržane dječije kazne ? Svi smo jednaki pred sudom samo nečiji životi su jako jeftini skoro bezvrijedni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije