Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE NEKRETNIINA

Za kvadrat stana u Dubrovniku ili Hvaru 36% godišnjeg dohotka, u Belom Manastiru 3%

04.07.2021.
u 20:58

Širom svijeta, a posebno u mediteranskim destinacijama koje su njime pretrpane, postoji potreba za novim i održivim turizmom u postpandemijskom razdoblju

Ključne riječi

Komentara 15

VO
volimnju
22:27 04.07.2021.

j... vas dubrovnik

Avatar Zzzz
Zzzz
22:32 04.07.2021.

Numbeo Cost of Living objavio je da Dubrovnik po indeksu troškova života zauzima 50. mjesto na listi od 261 gradova, dakle jeftiniji je od Pariza, Londona, Dublina i još 50-tak gradova, a skuplji je od Madrida i još 200-njak gradova. Dubrovnik je uvijek bio najskuplji grad u Hrvatskoj, znatno skuplji od Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka. Primjerice, četveročlana obitelji za pristojan život u iznajmljenom stanu u Dubrovniku treba oko 23 tisuća kuna, dok je za isti životni standard u Zagrebu ili Splitu dovoljno 18 tisuća kuna. Split dakle nije najskuplji grad u Hrvatskoj, a kamoli treći najskuplji grad u Europi kako su nedavno brujali mediji, nije čak ni među prvih 100. Prema tome medijima ne treba apsolutno ništa vjerovati, oni izmišljaju vijesti, mediji dakle služe samo za političku manipulaciju, i za zabavu.

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
22:40 04.07.2021.

kvadrat stambenog prostora za kupit mora biti ko jedna prosjecna placa drzave u kojoj boravis ili zivis ...ovo sve drugo je napumpavanje cijena ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije