Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin airport
Povratak na članak

Winair bi mogao raskinuti suradnju s Varaždinom

- Varaždin airport zajedničko je ulaganje Grada i tvrtke Winair, ističe gradonačelnik Čehok

Komentari 1

KR
krka
15:44 08.06.2011.

Još jedna muljaža, nazvana \'\'javno-privatni lošovluk\'\'.Grad baca lovu u bunar bez dna da bi se bogataši mogli sliniti i prose..vati na račun sirotinje koja puni gradski proračun. Isto kak i sa nogometom, vaterpolom, košarkom, bejzbolom, rukometom... stavi na dohodovni načinn poslovanja i ak delaju i financiraju sebe i plačaju doprinose društvu, nek opstanu, ak ne stečaj i propast. Zakaj im se omogučuje koristiti i to besplatno objekte i prostore u vlasništvu grada koje su izgradili i još dan-danas financiraju građani od svojih skromnih primanja? Ak čupavi i gradska mafija ne misle tak, nek ih plačaju iz svojega žepa, nemam nikaj protiv. Hoću da se moj novac koristi za dobrobit svih građana a ne parazita, toga je dosta!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.