Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA COVID-19
Povratak na članak

WHO: 'Europa je na prekretnici u borbi s koronavirusom, vrijeme je za teške odluke'

"Što je važnije: povratak naše djece u školu ili otvaranje noćnih klubova i barova?" upitao je ravnatelj za krizne situacije WHO-a Michael Ryan

Komentari 30

GE
Gensoman1000
08:09 16.09.2020.

Sto je vaznije WHO, informirati javnost o kineskom virusu ili otvoreno lagati za kinesku koministicku partiju?

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
09:17 16.09.2020.

problem su atipicni slucajevi ,virus se u zarazenom ponasa kao dnk virus s jednom bitnom znacajkom da dnk virus je zarazan za druge..sto je apsurd kod dnk virusa!Virus ulaskom u osobu mijenja svoj genom da li ce biti u orginaluu ili ce promijeniti genom i postati dnk ne može se predvidjeti..atipicni slucajevi kao da dobiju malu dozu virusa slicno cijepljenju protiv zarazne bolesti..

VL
ED
edgar2
08:58 16.09.2020.

Kako funkcionira znanost?U početku epidemije je CDC naznačio da nije potrebno nositi maske kako biste zaštitili sebe ili druge od COVID-19. Tijekom vremena, dok su se akademski dokazi skupljali o prednostima nošenja maski, CDC je promijenio svoje smjernice, ističući važnost nošenja maski u javnosti. Tako funkcionira znanost: promjena dokaza rezultira promjenom smjernica...Nekim ljudima to izgleda kao "laganje"?

VL
DU
Deleted user
08:17 16.09.2020.

Lagali su nas, lažu nas i dalje! Prvo su srcedrapateljno tražili da zaštitimo starce pa sada kada su ljudi skužili prevaru (umiru samo oni koji imaju brdo dijagnoza i umrli bi i od obične gripe), sada se ide srcedrapateljno na djecu...

VL
Avatar renac
renac
09:06 16.09.2020.

O okote pogani,pakleni i vasim lazima ce doci kraj,jer sluzite svijetu koji sluzi lazi i prevari i zato lazete na sinove Bozje jer nismo od svijeta,a vi koji se zovete i jeste sinovi Bozji ne dozvolite da vas prevare i obmane sinovi lazi jer njihov kraj se blizi i toga su svjesni,kad je zvijer ranjena onda najgore grize i rita se.Slava Kristu Gospodinu.Ne bojte se jer kad sutimo oni jacaju,a kad ustanemo tama bjezi u svoju rupu,zato ustaj narode u Kristu jer smo stvoreni da pbijedimo svijet i njegovu tamu.

VL
DR
drMS
08:32 16.09.2020.

Citiram mozgove: "Bolest je sada ponegdje dosegnula višu razinu nego što je bila u travnju i u svibnju. Taj zabrinjavajući trend možemo sa sigurnošću potvrditi". Pa normalno kad se vise testira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.