Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUĆENO PISMO

Vučićeva supruga pozvala prvu damu Hrvatske u Beograd na modnu reviju 'Jovanka u boji'

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL
1/3
28.11.2022.
u 12:05

- Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni materijali koje sada, devet godina nakon njene smrti, dizajneri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije pretvaraju u suvremene kreacije - navodi se u pismu

Supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić pozvala je prvu damu Hrvatske Sanju Musić Milanović na modnu reviju "Jovanka u boji". 

Ministarstvo vanjskih poslova Srbije, u ime Tamare Vučić, uputilo je pismo veleposlanstvu u Zagrebu s ciljem da što prije pozove Sanju Musić Milanović na modnu reviju. Prema protokolu, o tome treba obavijestiti i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH, navodi Nova.rs.

U priloženom pismu, Tamara Vučić navodi kako je revija "Jovanka u boji" posvećena zajedničkoj povijesti "naših zemalja i naroda". 

- Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni materijali koje sada, devet godina nakon njene smrti, dizajneri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije pretvaraju u suvremene kreacije - navodi se u pismu te dodaje kako bi Tamari Vučić bila velika čast da Musić Milanović prisustvuje modnoj reviji koja će se održati 29. studenog u Palači Srbije.

- U nadi da ćete mi pružiti zadovoljstvo da Vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog poštovanja - zaključuje se u pismu. 

VIDEO Sastanak španjolske kraljice i Sanje Musić Milanović

Komentara 16

AF
afer
12:15 28.11.2022.

Komšinice na kahvu....

ME
MediciKM
12:28 28.11.2022.

Sanja je znanstvenica, kakve revije dok se virus širi svijetom ;)

DU
Deleted user
17:55 28.11.2022.

Dotičnica je za života bila poznata po sofisticiranoj estetici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije