Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio liječnicima

Vučić poručio iz bolnice da će od ponedjeljka biti u punom radnom pogonu

16.11.2019.
u 20:09

"Hvala liječnicima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedjeljka bit ću u punom radnom pogonu", napisao je Vučić na Instagram profilu #budućnostsrbijeav

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u petak primljen u vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, poručio je u subotu na društvenim mrežama da će od ponedjeljka biti "u punom radnom pogonu" i zahvalio "svima koji su brinuli".

"Hvala liječnicima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedjeljka bit ću u punom radnom pogonu", napisao je Vučić na Instagram profilu #budućnostsrbijeav.

Nakon vijesti da je Vučić primljen u VMA, ranije u subotu njegova savjetnica za medije i odnose s javnošću Suzana Vasiljević potvrdila je da je njegovo zdravstveno stanje "stabilno", ali je "zbog predostrožnosti" zadržan u VMA.

Vučić je u petak u kasnim popodnevnim satima primljen u VMA zbog kardiovaskularnih problema, javila je u u subotu ujutro Radio-televizija Srbije, pozivajući se na priopćenje iz tajništva predsjednika Srbije.

On je u petak imao niz sastanaka u svom uredu među ostalim i s europarlamentarcima koji su sudjelovali u drugom krugu dijaloga o izbornim uvjetima vlasti i oporbe.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar mason
mason
20:14 16.11.2019.

Svaki dan pisete o turcima.Nema dana bez Vucica ili Erdogana.

Avatar Viktor999
Viktor999
20:47 16.11.2019.

sada mi slobodno blokirajte profil, ionako svi znaju da je sloboda govora prioritet na ovom portalu (ali se odnosi samo na velikosrpske provokatore i petokolonaše)

Avatar Viktor999
Viktor999
20:39 16.11.2019.

Hvala yugo piskaralama iz VL, sad kad znam da ovom četniku nije ništa, mogu mirno spavati kao i većina građana RH-sve nas prvenstveno zanima vučićevo zdravstveno stanje, to nam je glavna zanimacija u životu-gonite se u 3PM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije