Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arbitraža mol – ina

Vrdoljak: Zaštita nacionalnih interesa ne smije se dovoditi u pitanje

Ivan Vrdoljak
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
12.08.2014.
u 16:39

Hrvatska traži da se raskinu svi ugovori koje je sklopio Ivo Sanader za svog mandata te da se zabrani prodaja udjela, zatvaranje rafinerija i otpuštanje radnika

Nakon povratka iz Pariza, gdje je bio na pripremnom ročištu arbitražnog postupka između Vlade i MOL-a, ministar Ivan Vrdoljak za HRT je rekao kako se zaštita nacionalnih interesa ne smije dovoditi u pitanje.

Vrdoljak je zadovoljan te očekuje kako će se intenzivirati pregovori s mađarskom stranom nakon što je hrvatski tim, prema njegovim riječima, pred komisijom Međunarodne gospodarske komore ostavio ozbiljan dojam i u arbitražu ušao na najbolji mogući način.

Hrvatska traži da se raskinu svi ugovori koje sklopio Ivo Sanader za svog mandata te da se zabrani prodaja udjela, zatvaranje rafinerija i otpuštanje radnika dok se dogovor ne postigne.

>>Što ćemo ako se pokaže da je ministar Vrdoljak bio u pravu

>>Počinje bitka za Inu: Vlada traži poništenje ugovora s MOL-om

>>Vrdoljak za Inu zatražio tri privremene mjere

Komentara 11

BS
bstrabi2
17:28 12.08.2014.

To je uredu.,ali treba zaštitit naše more i našu Slavoniju.Od razni špekulanata.Koji misle ovdje .Tražit plin i naftu.Jer smo turistićka država.I onda takva treba i ostati.I to je naconalni intres......

AN
Android
17:42 12.08.2014.

Klonite se čovjeka koji vas ne gleda u oči kad razgovarate.

Avatar antonija17
antonija17
17:24 12.08.2014.

Tip je zadovoljan. Samo koliko ce ovakva akcija stajat Hrvate. Vjerojatno ce se dogovorit sa madarima ali Hrvati ce posegnut duboko u Dep. Tipicna hrvatska politika kako izmust novac iz proracuna, a usput ce netko i omastit Brk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije