Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVESELIO SE

Vozač kojem je odletio novac nam otkriva: Vratili su mi 520 kuna, a javio mi se još jedan!

Foto: Screenshot
14.09.2019.
u 15:02

- Rekao mi je da su bili iza mene u autu i da su vidjeli kako su ispali novci. Pokupili su da mi ih vrate, ali nisu imali kontakt - kazao nam je Ivica.

Jedna od najkomentiranijih tema jučerašnjeg dana bez sumnje je bila snimka s Branimirove gdje se odvio pravi "lov na lovu" u središtu Zagreba. Ivica Ivec, na krovu svog automobila ostavio je novčanik iz kojeg se tijekom vožnje razletjelo između četiri i pet tisuća kuna.

Sinoć nam je 48-godišnji vlasnik kazao da je na nagovor poznanika i bližnjih odlučio da će najvjerojatnije prijaviti one koji su novac uzeli s obzirom da se radi o kaznenom dijelu koje previđa zatvorsku kaznu i do godinu dana. Rekao je tada i da će pričekati još danas da vidi hoće li mu tko vratiti novac. I na iznenađenje mnogih, to se stvarno i dogodilo.

Jedna mu je osoba vratila 520 kuna.

- Rekao mi je da su bili iza mene u autu i da su vidjeli kako su ispali novci. Pokupili su da mi ih vrate, ali nisu imali kontakt - kazao nam jedanas bolje raspoloženi Ivica. 

A samo malo poslije javio mu se još jedan od nalaznika koji mu je obećao da će mu i on vratiti 1800 kuna čim bude u blizini.

 

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:35 14.09.2019.

A gle ovog kokošara u plavoj majici, više se je iskezio da je našo 300 Kn, nego da se upravo povaljao s Angelinom Jolie?!

JM
ja-ma
17:51 14.09.2019.

Vratili bi oni vraga da nije onaj čovjek koji je na koncu uzeo novčanik sa poda objavio snimku kako kradu novac.

CH
chemica
15:43 14.09.2019.

Tako je i supruga HDZ-ovog župana Sanadera "pronašla" na ulici 68 tisuća eura pa ih je "zaboravila" vratiti. U kontekstu ovih kokošara i par "pronađenih" iljadarki spominjati kaznu do godine dana zatvora, a u isto vrijeme dotična "gospođa" nije ni sekunde provela u pržunu zbog par stotina puta veće sume...Zrnce neozbiljno. Nije li?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije