Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa nije znala

Vratila se s puta nakon 6 mjeseci i doživjela neopisivo iznenađenje

Vratila se s puta pa joj organizirali vjenčanje
Foto: vimeo
1/2
10.03.2014.
u 17:13

"Dobro jutro, ljepotice, ovo pismo nešto je drukčije od drugih koje sam ti do sada pisao", piše na početku pisma koje je Carly dao njezin zaručnik

Kada se Kanađanka Carly nakon šest mjeseci vratila s putovanja, njezin zaručnik priredio joj je neopisivo iznenađenje. Carly je boravila u Engleskoj, gdje je istraživala korijene svoje preminule bake. Kada joj je njezin zaručnik nakon povratka s puta dao pismo, bila je zbunjena. Adam je od nje tražio da pismo pročita na glas.

"Dobro jutro, ljepotice, ovo pismo je nešto drukčije od drugih koje sam ti dosad pisao", piše na početku pisma u kojem joj je Adam objasnio kako je proveo mjesece planirajući zaručničku proslavu dok nje nije bilo, no s jednom tajnom.

"Ono što ti pokušavam reći jest to da danas nije naša zaručnička proslava nego naše vjenčanje", napisao je Adam. Svaki detalj vjenčanja, od odabira vjenčanice do rezervacije frizera, Adam je uspješno držao u tajnosti, a ništa nisu znali ni njihovi prijatelji – njima su javili da dođu neposredno prije same ceremonije.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

>> Fotografija postala hit: Vojniku koji se vratio iz Afganistana priredili pravo iznenađenje

Komentara 17

MO
modovisisajteMaraschino
10:19 11.03.2014.

to se zove stavljanje pred gotov čin i to rade nesigurni i oni koji se boje da će se druga strana predomisliti.

Avatar velika jabuka
velika jabuka
10:01 11.03.2014.

ih, nadam se da će im i razvod teći tako glatko i složno. tipično za sjevernoamerički kontinent: planiraju i detaljno provode plan vjenčanja-ali ne i braka, razvode se nenormalno.

IV
IvaHorvath
11:06 11.03.2014.

Lijepo, neka im je sa srecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije