Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuča

Vozače na A1 iznenadio led veličine lješnjaka. Mnogi su zaustavljali aute

tuča
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.04.2015.
u 21:34

I Hrvatski autoklub upozorio je danas vozače da brzina na tom dijelu autoceste smanje na 40 kilometara na sat

Mnoge vozače koji su se danas zatekli na dionici autoceste A1 između Maslenice i Svetog Roka šokirali su velika tuča i led koji su onemogućavali normalno prometovanje.

Kako su posvjedočili čitatelji 24sata, led je razbijao aute pa su neki vozači bili prisiljeni usporiti ili se zaustaviti u zaustavnom traku.

- Krenuli smo autobusom iz Zadra prema Zagrebu. Vidjeli smo oblake. Prešli smo Maslenički most, a onda je led počeo lupati po autobusu. Bio je veličine lješnjaka. Nije bilo svejedno ljudima. Mi smo relativno sigurni u busu, ali ljudima u osobnim i dostavnim vozilima nije bilo svejedno - opisao je čitatelj.

 I Hrvatski autoklub upozorio je danas vozače da brzina na tom dijelu autoceste smanje na 40 kilometara na sat.

>>Snažno nevrijeme s tučom pogodilo Dalmaciju

>>Ovakva je tuča u trenu pogodila Karlovac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije