Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALIRAO VERBALNI SUKOB

Vozač se svađao s biciklistom oko prometa pa ga išao pregaziti na zebri, 27-godišnjak ozlijeđen

Lastovska ulica, Trnje
Screenshot/Google Maps
25.10.2021.
u 11:30

Liječnička pomoć 27-godišnjaku je pružena na mjestu događaja te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

Verbalni sukob u prometu između vozača osobnog automobila i biciklista, do kojeg je došlo sinoć u Zagrebu, završio je uhićenjem i ozljedama. 

Oko 19 sati, na Trnju u Lastovskoj ulici, 64-godišnji vozač automobila marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka verbalno se sukobio s 27-godišnjim biciklistom na temu prometa. Nakon verbalnog sukoba, 64-godišnjak je namjerno naletio na 27-godišnjaka koji se vozio biciklom preko pješačkog prijelaza.

Liječnička pomoć 27-godišnjaku pružena je na mjestu događaja te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Osumnjičeni je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje, navodi Policijska uprava zagrebačka. 

VIDEO Otkriven uzrok tragedije: Šest osoba u Brčkom preminulo zbog trovanja plinom, jedno dijete u teškom stanju.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar loka
loka
12:13 25.10.2021.

Ne čudi me.. vozim i auto i bicikl, ali ne podnosim bicikliste luđake..preko zebre bicikl guram pored sebe.

UK
Ukazivač
11:42 25.10.2021.

Biciklisti znaju stvarno bit bezobrazni

SV
sven222
12:31 25.10.2021.

Vozim puno bicikl i kad vidim da biciklista bez stajanja i gledanja preleti preko pješačkog zgrozim se..vozim i auto i znam koliko je to opasno i imao sam par situacija da sam jedva stao iako pred pješačkim usporim...zato bi policija puno više trebala to provjeravati i kažnjavati one koji se voze po pješačkom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije