Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen Slavonac

Vozač s krivotvorenom svjedodžbom srednje škole radio 22 godine!

kamion
Foto: Getty Images
20.02.2020.
u 11:28

Tijekom 1997. godine, 44-godišnji hrvatski državljanin iz Svetog Đurađa je od nepoznate osobe nabavio krivotvorenu svjedodžbu srednje škole iz Zagreba za zanimanje vozač

Čak 22 godine radio je jedan vozač iz Slavonije s krivotvorenom srednjoškolskom svjedodžbom, praktički cijeli svoj radni vijek. No, više neće.

– Tijekom 1997. godine, 44-godišnji hrvatski državljanin iz Svetog Đurađa je od nepoznate osobe nabavio krivotvorenu svjedodžbu srednje škole iz Zagreba za zanimanje vozač. Krivotvorenu svjedodžbu je 44-godišnjak od svibnja 1997. do prosinca 2019. godine koristio pri zapošljavanju kod više poslodavaca – izvijestila je PU osječko-baranjska, koja nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:25 20.02.2020.

Srednja škola za vozača ne postoji u 90% država niti treba da bi netko vozio kamion.

MO
modovisisajteMaraschino
11:40 20.02.2020.

mene zanima samo koliko novinara i drugih visoko obrazovanih (zaposlenici državnih firmi, političara, profesora) imaju lažne diplome. svi ovi sa visokim plaćama, raznim benificijama i slično koji su na taj način stekli velike imovine a ne obični šljaker koji jee većinu života šljakao za volanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije