Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo

Volonteri već tri dana traže kujice izgubljene u Gornjoj Pušći

Foto: Privatni album
1/3
30.06.2018.
u 00:41

Preskočile su ogradu dvorišta i nestale u obližnjem grmlju, ako ih vidite zadržite ih i nazovite 098/16-94-446

Već treći dan traje potraga za kujicama koje su pobjegle iz privremenog smještaja u Gornjoj Pušći.

Riječ je o dvije kujice iz romskog naselja koje su prošli tjedan stigle iz Čakovca. Preskočile su ogradu dvorišta u kojem su boravile s drugim psima i nestale u obližnjem grmlju.

Foto: Privatni album/MailOnline

– Obje su jako plahe, a posebno crno-bijela kujica, koja je i veća. Manja, žuta kujica, ima 14 godina. Iako su plahe, slobodno im se može prići, nisu agresiven i ne grizu. Prepoznatljive su i po žutim markicama koje imaju na uhu – kažu volonteri udruge Rina. Nedaleko dvorišta iz kojeg su pobjegle ostavljena im je hrana, pretražuje se cijelo područje, no kujice nitko do sada nije vidio.

Ako ih vidite pokušajte ih zadržati i nazovite 098/16-94-446.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
08:07 30.06.2018.

Sve to završi u mesnim roladicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije