Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vodeći stručnjaci iz domene tehnologije i sigurnosti su novi članovi Aircash tima

Aircash
Foto: Aircash
1/4
19.09.2023.
u 09:47

Aircash širi svoje poslovanje na brojna inozemna tržišta, pri čemu poseban naglasak stavlja na tržišta Njemačke, Rumunjske, Španjolske i Grčke, gdje je u posljednjem periodu zabilježio najveći obim aktivnosti. Istodobno, kontinuiranim ulaganjem u razvoj novih tehnologija i proizvoda, privlači vrhunske stručnjake koji će pridonijeti daljnjem rastu kompanije.

U skladu s tim, Jakov Krolo, dolazi na poziciju Director of Engineering s prethodnim iskustvom u Google-u te kompanija Sportening, Five Agency i Corvus Info. Jakov će imati veliku ulogu u širenju i unapređenju softverskog tima u Aircashu, gdje će djelovati kao operativna veza između poslovanja i inženjeringa.  

Jakov Krolo
Foto: Aircash

S druge strane, Franjo Gudelj s više od 15 godina iskustva u Poreznoj upravi i kao savjetnik za pitanja iz područja nadzora poreza, doprinosa i drugih javnih davanja, zakona o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma, pridružuje se Aircash timu kao Head of Internal Processes Management and Internal Auditor. Njegova zadaća je uskladiti dionike i obveze po poslovnim procesima kako bi se osigurala jednostavna koordinacija unutar kompanije.    

Franjo Gudelj
Foto: Aircash

Dražen Pranić, stručnjak u području informacijske sigurnosti, pridružuje se Aircashu kao Chief Information Security Officer (CISO). Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u kompanijama kao što su PBZ, Tele2 i Atlantic Grupa, Dražen će preuzeti odgovornost za sve aspekte kibernetičke sigurnosti u Aircashu.  

Dražen Pranić
Foto: Aircash

Direktor Aircasha, Hrvoje Ćosić, izjavio je: "Dolazak Jakova, Franje i Dražena donosi svježe perspektive i dodatnu sinergiju našem timu. Nastavit ćemo graditi najbolje proizvode i usluge za naše korisnike, a siguran sam da će ovo pojačanje pridonijeti da to ostvarimo još efikasnije i sigurnije."   

Aircash i dalje ostaje posvećen inovacijama i pružanju najboljih rješenja svojim korisnicima te nastavlja raditi na ostvarivanju poslovnih ciljeva i postizanju novih uspjeha u budućnosti.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije